donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Politie haalt speelgoedwapen en dronken automobilist van de weg

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man was opgevallen nadat oplettende burgers de politie hadden gewaarschuwd dat het helemaal mis ging op de Boezemweg met de Pijperstraat.

Op de Prins Alexanderlaan reed een politieauto de melders tegemoet waarop de bestuurder in een Belgisch voertuig op de Jacob van Campenweg werd staande gehouden. Dat de melders het correct hadden gezien bleek wel uit de blaastest. De bestuurder is door de politie aangehouden wegens het rijden onder invloed.

Omdat de automobilist was gestopt bij een P+R terrein aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam werden er agenten naar de locatie gestuurd. Daar werden een viertal inzittenden gecontroleerd. Toen bleek dat er een groot speelgoedwapen voor de Halloween in de auto lag. De eigenaar heeft er na een stevig gesprek afstand van gedaan.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -