donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Brand in tuin slaat over naar woning Ellemare Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Rond tien voor half acht kreeg de brandweer een melding van een flinke brand in een tuin aan de Ellemare in Rotterdam. Al snel bleek er sprake te zijn van een uitslaande brand die overgeslagen was naar de woning. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flink wat rookontwikkeling.

Wat er precies in de brand heeft gestaan is niet bekend, het zou gaan om afval wat in de tuin heeft gelegen. Buurtbewoners hebben melding gemaakt van mogelijke ontploffingen. De politie en brandweer houden rekening met brandstichting. Het huis waar de brand naar binnen oversloeg was niet bewoond maar heeft wel schade opgelopen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -