zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie onderzoekt dood van 21-jarige Bulgaarse vrouw Rotterdam

- advertentie -

Schiedam – De politie is een uitgebreid onderzoek gestart om te kijken wat er aan de uren voor de dood van een 21-jarige Bulgaarse vrouw vooraf is gegaan. Het stoffelijk overschot van de vrouw werd op zaterdag 23 oktober in de Maas aangetroffen.

De politie weet dat de vrouw op vrijdagavond 22 oktokber nog om half twaalf is gezien bij de Maasboulevard in Rotterdam. Dat is een plek die bekend staat als chillplek langs het water. De politie komt graag in contact met mensen die haar nog hebben gezien.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -