Ruzie in auto mondt uit in vechtpartij Fascinatio Boulevard Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Twee mannen hebben dinsdagmorgen verschillende verwondingen opgelopen nadat een ruzie in een auto tussen beiden uitliep in een forse vechtpartij. De twee waren volgens MediaTV onderweg naar een notaris voor een zakelijke overeenkomst, toen er een zakelijke geschil ontstond.

De twee mannen begonnen in de auto te vechten en stapten uit. Één van de mannen kreeg vervolgens met een bouwlamp een klap tegen zijn hoofd. De ander raakte gewond door een flinke trap tegen zijn been. Ambulancepersoneel heeft beide mannen nagekeken, maar ze hoefden niet naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De politie heeft de zaak niet in onderzoek omdat beide heren geen aangifte wilden doen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd