donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Jongen (11) overleden na aanrijding met bestelbus Laan van Nieuw Blankenburg Rozenburg

- advertentie -

Rozenburg – Een 11-jarige jongen is donderdag om het leven gekomen na een ernstige aanrijding met een bestelbus in het Zuid-Hollandse Rozenburg. Het slachtoffer werd op de Laan van Nieuw Blankenburg op zijn fiets aangereden door een bestelbus. Hij raakte door de aanrijding ernstig gewond en werd met een spoedtransport naar het ziekenhuis overgebracht.

Het jongetje overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie heeft op de plaats van het ongeval lang onderzoek gedaan. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De bestuurder van de bestelbus is formeel aangehouden voor verhoor.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -