donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Politie zoekt getuigen na overval op Albert Heijn-filiaal in Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – De politie kreeg woensdagavond rond 19.45 uur een melding van een overval op een Albert Heijn aan de Petuniatuin. Een man bedreigde daar personeel en stal geld uit de kassa. Hij ging er met buit te voet vandoor. 

De man liep naar een caissière toe, bedreigde haar met een wapen en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Signalement
De verdachte is twintig à dertig jaar oud, 1.75 meter lang, heeft een lichte huidskleur en een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas met een zwarte capuchon en gezichtsbedekking en hij droeg een witte AH-plastic tas bij zich.

Onderzoek en getuigenoproep
De politie zocht nog in de omgeving naar de verdachte, maar dit was tevergeefs. Een onderzoek is opgestart om de dader op te sporen.

De politie kan de hulp van getuigen of camerabeelden uit de omgeving goed gebruiken. Zag u woensdagavond een verdachte persoon of situatie in de omgeving van de Petuniatuin? Bel dan met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via  Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000. Ook camera- of dashcambeelden uit de omgeving zijn welkom.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -