Busje rijdt door slagbomen en belandt op binnenvaartschip; Dode en vijf gewonden Buitenhaven Terneuzen

Date:

Deel bericht:

Terneuzen – Bij een bizar ongeluk op de Buitenhaven in Terneuzen is vrijdagmorgen een persoon overleden, vijf anderen raakten gewond. Door een nog onbekende oorzaak reed het busje vermoedelijk door de slagbomen van een openstaande brug, de bestelbus kwam op een binnenvaartschip in de sluizen terecht.

De brandweer rukte in grote getale uit en had moeite om de slachtoffers uit het bestelbusje te halen. Vijf personen konden worden bevrijdt, het zesde slachtoffers overleed in het busje aan zijn verwondingen en zit nog steeds bekneld.

- Advertisement -

Wat er precies is gebeurd wordt onderzocht door de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode (21) en ernstig gewonde na zwaar ongeluk Rooseveltlaan Terneuzen

Terneuzen - Bij een zeer ernstig ongeluk op de Rooseveltlaan in Terneuzen is zaterdagavond een 21-jarige man uit...