zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Busje rijdt door slagbomen en belandt op binnenvaartschip; Dode en vijf gewonden Buitenhaven Terneuzen

- advertentie -

Terneuzen – Bij een bizar ongeluk op de Buitenhaven in Terneuzen is vrijdagmorgen een persoon overleden, vijf anderen raakten gewond. Door een nog onbekende oorzaak reed het busje vermoedelijk door de slagbomen van een openstaande brug, de bestelbus kwam op een binnenvaartschip in de sluizen terecht.

De brandweer rukte in grote getale uit en had moeite om de slachtoffers uit het bestelbusje te halen. Vijf personen konden worden bevrijdt, het zesde slachtoffers overleed in het busje aan zijn verwondingen en zit nog steeds bekneld.

Wat er precies is gebeurd wordt onderzocht door de politie.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -