zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Politie valt bedrijfspand binnen voor hennep Lylantse Baan Capelle aan den Ijssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie is afgelopen nacht een bedrijfspand aan de Lylantse Baan in Capelle aan den Ijssel binnengevallen. Er was een melding binnen gekomen dat het pand gebruikt zou worden als drogerij voor hennepplanten. Dergelijke tips worden altijd serieus genomen dus vond er rond half één vannacht een instap plaats.

Bij de instap werd gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Eenmaal in het pand werd er inderdaad een hennepdrogerij aangetroffen, ook zijn er twee mannen die in het pand aanwezig waren aangehouden. De politie heeft de hennep in beslag genomen, en doet verder onderzoek.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -