donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Auto gaat in vlammen op Schalijlaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een auto is vrijdagavond rond half twaalf in vlammen opgegaan op een parkeerplaats aan de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Een vrachtwagenchauffeur zag dat twee jongens op een scooter bij de auto stonden, niet veel later waren de jongens verdwenen en stond de auto in brand.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen aan de voorzijde uit de auto. De auto is door de brand verwoest. De eigenaresse is door de politie in kennis gesteld en heeft ter plaatse aangifte gedaan. Ze had haar auto daar geparkeerd nadat ze eerder pech had gekregen.

©Jeffrey Jacobs

©Jeffrey Jacobs

©Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -