Morgen forse hinder openbaar vervoer Den Haag verwacht tijdens demonstratie

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Zondag 7 november moeten mensen die in Den Haag moeten zijn, rekening houden met ernstige hinder voor verkeer en openbaar vervoer. Dit heeft te maken met een demonstratie.

Verschillende groeperingen komen morgen samen op het Malieveld om te demonstreren tegen de coronamaatregelen. Ook zal er een protestmars worden gelopen door het centrum  en omliggende wijken.

- Advertisement -

Door de mars zal het verkeer en openbaar vervoer ontregeld worden. Omdat er een opkomst van mogelijk duizenden betogers wordt verwacht, wordt de hinder ook hoog ingeschat.

Vervoersbedrijf HTM verwacht dat veel lijnen met een omleiding zullen rijden: “Naar verwachting rijden 1, 15, 16, en 17 en bus 20, 22, 23, 24 en 28 om tussen 13 en 16 uur. Tram 9 rijdt normale route, maar ondervindt vertraging bij het Malieveld.”

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politieachtervolging vanuit Den Haag eindigt in Capelle-Schollevaar

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een politieachtervolging die begon in Den Haag eindigde vannacht op de Burgemeester Schalijlaan...

Politie raakt slaags met demonstranten, ministerie van OCW beklad

Den Haag - Donderdag 6 juni zijn er meermaals confrontaties ontstaan tussen agenten en pro-Palestijnse betogers in Den...

Vier nieuwe verdachten aangehouden voor Eritrese rellen in Den Haag

Den Haag - De Politie heeft vier nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de ongeregeldheden op de...

32- jarige Hagenees zwaargewond na schietpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond er een schietpartij plaats op de Wolphaertsbocht in Rotterdam. Een...