donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Gezin ontdekt woningbrand bij thuiskomst Zandrak Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – In een woning van een appartement aan de Zandrak in Krimpen aan den IJssel heeft in de nacht van zaterdag op zondag korte tijd brand gewoed. De bewoners kwamen thuis van een avondje weg en ontdekten dat heel de woning vol met rook stond. De deur werd weer gesloten en de brandweer werd gealarmeerd.

De brandweer was snel ter plaatse en bluste het brandje in de keuken. Een pannetje op het fornuis was de oorzaak van de brand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar mogelijk dat het fornuis toch is aangegaan.

Door de brand is er veel rookschade in de woning. Het gezin is opgevangen bij hun ouders. Stichting Salvage zal met de bewoners kijken naar een passende tijdelijke oplossing.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -