Auto raakt te water, kind (10) overleden Lorentzweg Barendrecht (video)

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – Bij een ernstig ongeluk op de Lorentzweg in Barendrecht is afgelopen nacht een 10-jarig kind om het leven gekomen. Het kind zat in de auto bij twee volwassenen toen deze te water raakte, de volwassenen konden uit het voertuig komen maar het kind niet. Hulpverleners brachten het kind na reanimatie ter plekke met spoed naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Aangekomen in het ziekenhuis bleek het 10-jarige kind te zijn overleden. De politie heeft de bestuurder van de auto aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed. De bestuurder was niet de vader van het kind. De politie heeft vannacht urenlang onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Er waren bij het ongeluk geen andere voertuigen betrokken.

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd