donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Man (31) raakt zwaargewond bij steekpartij Paradijslaan Rotterdam (video)

- advertentie -

Rotterdam – Bij een steekpartij in de Paradijslaan in Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer zou in zijn nek zijn gestoken. Twee personen zijn aangehouden.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie sloot de Paradijslaan voor een groot gedeelte af. Dit tot ergernis van een aantal bezoekers van het boothstockfestival even verderop. Zij hadden hun auto in de wijk geparkeerd.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -