zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Uitslaande brand verwoest woning President Steynstraat Maassluis (video)

- advertentie -

Maassluis – Een woning in de President Steynstraat in Maassluis is in de nacht van zaterdag op zondag door een zeer grote brand verwoest. De brandweer kreeg rond half twee een melding binnen dat het dakterras in de brand zou staan. Bij aankomst van de eerste hulpverleners stond het gehele dak in de brand.

De brand was moeilijk te bereiken en ging gepaard met heel veel rookontwikkeling. De rook bleef hangen in de wijk, hierdoor moesten er ongeveer twintig woningen worden ontruimd. De bewoners zijn opgevangen door buren en in een RET bus. Er zijn voor zover bekend geen slachtoffers gevallen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De woning is door de brand volledig verwoest.

De politie heeft tijdens de bluswerkzaamheden een man aangehouden. De man beledigde de agenten die hem vroegen om achter de afzetlinten te blijven. Nadat de man van geen ophouden wist, is hij naar het politiebureau gebracht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -