zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Forse vertraging na ongeval met vrachtwagen en auto A20 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Het verkeer van Gouda naar Rotterdam moet rekening houden met ernstige vertraging. Vanwege een ongeval met een vrachtwagen en meerdere personenauto’s werd de A20 in de richting van het Schieplein voor afgesloten voor het verkeer. Verkeer wordt omgeleid over de A16, A20 en de A4.

Bij het ongeluk is één gewonde gevallen. Deze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer kan zijn weg inmiddels over twee rijstroken, het opruimen van het ongeluk zal nog enige tijd in beslag nemen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -