donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Grote brand in verdeelstation Bunschotenweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een verdeelstation aan de Bunschotenweg in Rotterdam heeft maandagmorgen rond half acht brand gewoed. De brand die vermoedelijk ontstond in een transformator zorgde korte tijd voor veel rookontwikkeling. Het blussen van de brand werd bemoeilijkt doordat Stedin eerst de stroom van het pand moest halen.

De brandweer heeft na het afschakelen van de stroom de brand snel kunnen blussen. Het is niet bekend wat de gevolgen zijn na de brand. Het pand is een 150kv verdeelstation. De brand ontstond op een blinde muur in een kabel. Doordat de kabel begon te branden zijn ook een aantal andere installatie beschadigd geraakt. Het verdeelstation zelf liep verder geen schade op.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -