donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Politie houdt minderjarige jongens aan na melding van messen Stationsplein Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft maandagmiddag twee jongens aangehouden na een melding over het bezit van messen onder minderjarigen. Meerdere eenheden van de politie reden naar de wijk in de omgeving van het Wisselspoor. Bij het Stationsplein kon een groepje jongeren worden staande gehouden.

Twee jongeren zijn door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau. Bij de jongens werden een klein mesje, en ringen voor om de vingers met scherpe punten aangetroffen. De jongens zijn aangehouden voor de wet- wapen en munitie.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -