donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Steekpartij Groenewoud Spijkenisse kwam voort uit langer spelende ruzie

- advertentie -

Spijkenisse – De steekpartij die zondagavond plaatsvond in Spijkenisse aan het Groenewoud was het gevolg van een al langer spelende ruzie tussen twee tieners. Een 18-jarige jongen raakte gewond aan zijn buik toen hij door een 16-jarige plaatsgenoot werd neergestoken.

Rond half zeven kregen de hulpdiensten een melding dat een zwaargewonde jongen was binnenkomen lopen bij een filiaal van Jack Rippies aan het Groenewoud. Het slachtoffer bleek een steekwond onder zijn ribben te hebben opgelopen. De jongen werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij is behandeld aan zijn verwondingen.

De politie startte direct een onderzoek en heeft korte tijd later in een woning een 16-jarige jongen uit Spijkenisse aan kunnen houden. De politie doet verder onderzoek.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -