Melding inbraak blijkt bewoner op zoek naar muggen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Politieagenten rukten dinsdagavond in grote getale uit voor een mogelijke woninginbraak aan het Jacob van Campenplein in Rotterdam. In de woning was iemand gezien die met een zaklamp vreemde zoekslagen maakten. De melder twijfelde niet en belde de politie.

Agenten kwamen met spoed ter plaatse en omsingelden de woning. Toen werd duidelijk dat het de bewoner zelf was, deze had een verdomde hekel aan muggen en was met een zaklamp op zoek naar het prikkende ongedierte. De melder had dit aangezien als een inbreker.

- Advertisement -

De politie kon er wel om lachen en kon vrij snel weer vertrekken. Of de mug de jacht heeft overleefd is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd