Slachtoffer schietpartij 1e Schansstraat Rotterdam werd vermoedelijk opgewacht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond 9 november aandacht besteed aan de schietpartij op de 1e Schansstraat in Rotterdam. In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 oktober raakte een 45-jarige man gewond nadat hij van dichtbij door het zijraampje van zijn auto werd beschoten. De politie vermoed dat naar aanleiding van geruchten de dader al twee uur lang stond te posten voordat hij toe sloeg.

De schietpartij vond rond 00.30 uur plaats voor de deur van café Brooklyn aan de 1e Schansstraat. De schutter liep naar het slachtoffer toe en schoot door het zijraampje. Het slachtoffer werd geraakt in zijn kaak waardoor hij zijwaarts op de passagiersstoel viel. Een tweede kogel miste hem op een haar na. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en is twee keer geopereerd aan zijn kaak.

- Advertisement -

De schutter heeft een donkere huidskleur en een tenger postuur. Hij was die nacht volledig in het zwart gekleed. Er gaan geruchten dat hij al twee uur voor het schietincident heeft staan posten in de buurt van café Brooklyn.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....