zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Slachtoffer steekpartij springt in vluchtpoging van derde verdieping en raakt zwaargewond Hendrik Breitnerstraat Papendrecht

- advertentie -

Papendrecht – Een man is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat hij na een steekpartij in een galerijflat aan de Hendrik Breitnerstraat in Papendrecht van drie hoog naar beneden is gesprongen. Het slachtoffer probeerde aan zijn aanvaller te ontkomen en sprong uit een raam. De man kwam hard op de grond terecht en raakte zwaargewond.

De dader liet het slachtoffer hulpeloos achter en sloeg op de vlucht. Ambulancepersoneel heeft met hulp van het Mobiel medisch Team (MMT) het slachtoffer behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een woordvoerder van de politie zijn de verwondingen niet levensbedreigend.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de steekpartij. Het is nog niet bekend wie het slachtoffer en de verdachte zijn. De politie roept getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -