Dode en zwaargewonde na ernstig ongeluk Straatweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een ernstig verkeersongeval op de Straatweg in Rotterdam is afgelopen nacht een man om het leven gekomen, een andere man raakte door het ongeluk ernstig gewond. Het ongeluk gebeurde rond middernacht, twee auto’s botsten door een nog onbekende oorzaak frontaal op elkaar. Beide bestuurders kwamen bekneld te zitten in hun voertuigen.

De brandweer moest ter plaatse komen om de slachtoffers te bevrijden. Het slachtoffer uit de groene auto werd met spoed uit het voertuig gehaald, direct werd er gestart met de reanimatie van de man. Helaas overleed hij ondanks alle inspanningen ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Het slachtoffer in de andere auto kon worden bevrijd nadat er een deur was verwijderd. Het slachtoffer is met zwaar letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De Straatweg is volledig gestremd, twee trams die bij het ongeluk stonden, maar er niets mee te maken hadden zijn naar de remise teruggekeerd. De politie verricht sporenonderzoek om te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd