zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Brandweer blust brand tussen plafond van woning Bergweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer is donderdagavond enige tijd bezig geweest met het blussen van een brand in een woning aan de Bergweg in Rotterdam. De brandweer moest de brand eerst zoeken, deze bleek uiteindelijk in het plafond van de woning te zitten.

Om de brand te kunnen blussen moest een deel van het plafond worden gesloopt. Ook moest de stroom worden afgeschakeld. Door de brand zijn de balken van de vloer aangetast, bouw en woningtoezicht moet onderzoek verrichten naar de staat van de woning. Of de bewoners nog terug naar huis kunnen is nog niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -