zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Brandweer onderzoekt schroeilucht Brede Akker Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De brandweer heeft donderdag aan het einde van de middag onderzoek verricht in een kelder van een wooncomplex aan de Brede Akker in Krimpen aan den IJssel. De bewoners roken een brandlucht en het was niet helemaal bekend waar het vandaan kwam.

In de kelder werd de oorzaak aangetroffen, een aantal sigaretten veroorzaakten vermoedelijk de stank. Omdat het niet bekend was of het smeulende brandje in een verwarmingspijp was geslagen. De brandweer heeft een deel gesloopt om brand uit te sluiten.

Foto’s : Boas Bosschaart

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -