donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Brandweer verwijdert dak van auto na ongeval A20 Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Een vrouw is donderdagavond door de brandweer uit haar auto bevrijd na een aanrijding op de A20 ter hoogte van Vlaardingen. De vrouw botste met twee andere voertuigen die door de aanrijding ook zwaarbeschadigd raakten. De brandweer heeft het dak van de auto moeten verwijderen.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend hoe het met de inzittenden van de andere voertuigen gaat. De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeluk. Vanwege het ongeluk en het opruimen van de wrakken waren er meerdere rijstroken afgesloten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -