zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Man zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen Streefwaalseweg Rotterdam

- advertentie -

Pernis – Een man is vrijdagavond zwaargewond geraakt nadat hij op het terrein van een bedrijf werd aangereden door een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde op de Streefwaalseweg bij een transportbedrijf. Vanwege de ernst van het slachtoffer zijn verwondingen kwam het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse.

Het slachtoffer is gestabiliseerd en vervolgens met een spoedtransport overgebracht naar het Erasmus MC. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De politie heeft een geruime tijd onderzoek verricht.

Foto’s: David Rover (112 Rijnmond)

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -