donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Zwaargewonde na auto te water, bestuurder mogelijk gevlucht N219 Zevenhuizen

- advertentie -

Zevenhuizen – Bij een ongeluk op de N219 ter hoogte van Zevenhuizen is vrijdagavond rond 19.00 uur een persoon zwaargewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en raakte te water. De auto bleef gelukkig hangen op de bermen.

De brandweer heeft een deur van de auto moeten verwijderen om het slachtoffer te bevrijden. Omdat het slachtoffer tijdens de behandeling in de ambulance achteruitging kwam het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter ter plaatse. Het vermoeden bestaat dat er een tweede persoon in de auto heeft gezeten, en deze na het ongeval is gevlucht. De politie doet hier onderzoek naar.

De N219 is tussen de A12 en de rotonde bij Zevenhuizen bijna twee uur dichtgeweest. Verkeer is omgeleid via de Moordrechtboog.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -