vrijdag, juli 1, 2022
19.1 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Intochten Sinterklaas in Capelle aan den IJssel en Gouda sfeervol verlopen

- advertentie -

Liedjes zingen en schoentjes mogen weer worden gezet, want Sinterklaas is weer in het land. De intochten van Sinterklaas zijn in Gouda en Capelle aan den IJssel sfeervol verlopen. In Capelle aan den IJssel kwam Sinterklaas per boot aan, en in Gouda kwam Sinterklaas met de grote pakjesboot aan.

Intocht Capelle aan den IJssel
De intocht in Capelle aan den IJssel was een groot succes. Rond half elf kwam Sinterklaas en zijn Pieten aan met de boot bij het Vuykpark in Capelle aan den IJssel. Vanaf daar werd er in een grote optocht met een sliert van kinderen de route richting het gemeentehuis gelopen. Vanaf daar startte het middagprogramma op de grote parkeerplaats achter het gemeentehuis.

Bekijk het verdere beeldverslag op Capelle Vandaag

Intocht Gouda
Onze fotograaf Remco Gerritsen was bij de intocht in Gouda aanwezig. Aldaar was er heel programma van een grote boot en kleine volgbootjes. Niet veel later ging Sinterklaas met zijn paar o zo snel naar de Markt in Gouda om vervolgens vanuit de grote kerk te zwaaien naar de vele kinderen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,234VolgersVolg
- advertentie -