Auto met Frans kenteken slaat over de kop na achtervolging, politie lost waarschuwingsschoten Oostplein Delft

Date:

Share post:

Delft – Een auto met een Frans kenteken is zaterdagavond op het Oostplein over de kop geslagen nadat deze achtervolgd werd door de politie vanuit Rotterdam. Er raakte één persoon gewond en een twee inzittende is na het lossen van waarschuwingschoten aangehouden. Een derde verdachte is nog voortvluchtig.

De politie zag het voertuig in Rotterdam rijden en wilde het voertuig controleren, de verdachten gingen er vervolgens op hoge snelheid vandoor waarop de agenten de achtervolging waren gestart. De bestuurder nam vervolgens de afrit naar Delft en reed het centrum in. Op het Oostplein ging het mis en de auto sloeg over de kop.Één van de verdachten raakte zwaargewond en is door de politie aangehouden en naar het ziekenhuis vervoerd. Een tweede inzittenden kon na een zoektocht met tientallen politieagenten en de inzet van een politiehelikopter worden aangehouden, hierbij zijn waarschuwingsschoten gelost. Een derde inzittende is nog voortvluchtig.

- Advertisement -

Het is niet bekend waarom de verdachten op de vlucht sloegen, de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd