zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Brand in keuken van Leger des Heils Dunantstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de keuken van het Leger des Heils aan de Dunantstraat in Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag een kleine brand uitgebroken. De brandweer schaalde direct op naar Middelbrand, bij aankomst van de brandweer was het pand al grotendeels ontruimd.

Één persoon had iets te veel rook ingeademd, deze is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld. De brand in de keuken was snel geblust, wat er precies in de brand heeft gestaan is niet bekend. De brandweer ventileerde het gebouw waarna het weer is vrijgegeven.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -