Drie tieners overleden na frontale botsing met ambulance Heeklaan Helmond

Date:

Deel bericht:

Helmond – Drie tieners zijn afgelopen nacht door een aanrijding rond 00.15 uur met een ambulance op de Heeklaan in Helmond om het leven gekomen, een vierde tiener raakte zwaargewond. De slachtoffers allen minderjarig botsten frontaal op een ambulance, een 16-jarige jongen zou de bestuurder zijn geweest. De ambulancemedewerkers zijn eveneens met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht maar maken het naar omstandigheden goed.

In totaal zijn er drie dodelijke slachtoffers, het gaat om twee jongens van 15 en 16 jaar uit Eindhoven, de bestuurder is een 16-jarige jongen uit Nuenen, ook hij kwam om het leven. Een 15-jarige jongen uit Eindhoven raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Het vermoeden bestaat dat de jongens met de auto op de verkeerde weghelft terecht zijn gekomen. Zij botsten vervolgens op de ambulance, die overigens zonder patiënt op de terugweg was naar de ambulancepost, zij voerden geen zwaailicht en sirene. De verkeersongevallenanalyse onderzoekt de toedracht van het ongeval. Beide voertuigen zijn hiervoor in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto belandt in water Oude Maas in Heinenoord

Heinenoord - Vandaag is een auto te water geraakt in de Oude Maas ter hoogte van de Boonsweg...

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...