donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Fietser (38) overleden na aanrijding met auto Leidsevaart Noordwijk

- advertentie -

Noordwijk – Bij een aanrijding tussen een auto en een fietser is zondagavond rond kwart voor zes een 38-jarige fietser uit Oegstgeest om het leven gekomen. Het slachtoffer werd op de Leidsevaart aangereden door een auto.

Hulpverleners hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dit bleek tevergeefs. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Eventuele getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -