Kind overleden na ernstig ongeval op A4 bij Hoofddorp

Date:

Deel bericht:

Hoofddorp – Bij een ongeluk op de A4 ter hoogte van Hoofddorp is in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.15 uur een kind komen te overlijden. Drie andere familieleden in de auto raakten ook gewond.

Het gezin reed met de auto op de A4 toen zij van achteren werden geramd door een andere personenauto. De twee inzittenden van de andere personenauto, een 27-jarige man uit Veldhoven en een 26-jarige man uit Almelo, bleven ongedeerd. Zij waren mogelijk onder invloed en werden beide aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en zitten nog vast.

- Advertisement -

In de auto van het gezin zaten een man, een vrouw en hun twee jonge kinderen. Zij werden allen naar het ziekenhuis vervoerd. Een van de kinderen, een vierjarig jongetje, kwam in het ziekenhuis aan zijn verwondingen te overlijden.

De weg was urenlang dicht na het ongeval. De politie onderzoekt het ongeluk en hoopt meer getuigen te kunnen spreken.

Getuigenoproep
Heeft u rond 01.15 uur het ongeval zien gebeuren op de A4 of heeft u die avond, kort voor het ongeval, over de A4 gereden en mogelijk dashcam-beelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Beeldmateriaal kunt u ook uploaden op de website van de politie onder vermelding van het zaaksnummer 2021237107.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Dode na schietpartij nabij sportvereniging in Hoofddorp

Hoofddorp - Bij een schietpartij aan het Leenderbos in Hoofddorp is vrijdagmorgen een persoon om het leven gekomen....