donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Man (35) in buik gestoken na poging beroving Kellogplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 35-jarige man is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij tijdens een beroving in zijn buik is gestoken. Het slachtoffer liep in een parkje bij de Kellogplaats toen twee jongens hem van zijn telefoon probeerden te beroven. Er ontstond een gevecht waarbij de jongen is gestoken.

Het slachtoffer dacht dat hij een stomp in zijn buik had gekregen, maar bleek te zijn gestoken. Ambulancepersoneel heeft de man aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de verdachten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -