donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Vrouw overleden na ongeluk A12 Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Een vrouw is zondagmiddag om het leven gekomen na een aanrijding met een auto op de A12 in Zoetermeer. De vrouw zou mogelijk de snelweg over zijn gestoken na een eerder ongeval op de andere rijbaan.

Hulpverleners rukten in grote getale uit maar konden niets meer voor de vrouw betekenen. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen. De politie heeft met zwarte schermen het ongeluk afgezet. De weg is in beide richtingen ter hoogte van Zoetermeer Centrum nog tot zeker half acht afgesloten

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -