zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Verdachte overval juwelier in winkelcentrum Alexandrium aangehouden na klopjacht

- advertentie -

Rotterdam – Een man heeft dinsdag 16 november aan het begin van de middag een overval gepleegd op juwelier Siebel in het winkelcentrum Alexandrium. De man kwam de winkel aan de Poolsterstraat binnen en maakte goederen buit. Hoe dit is gebeurd is nog niet bekend.

De geschrokken medewerkers alarmeerden de politie die met veel mankracht op de grond en vanuit de lucht op zoek ging naar de verdachte. De politie was op zoek naar een getinte man die met een tas van de Action of de Lidl op de vlucht was geslagen.

Politie lost waarschuwingsschot
Rond tien over drie zagen agenten op de Capelseweg in Rotterdam een man die aan het signalement voldeed, deze man werd verzocht mee te werken aan zijn staande houding, maar reageerde niet voldoende op de aanwijzingen van de politiemensen. Een politieagent besloot om een waarschuwingsschot te lossen. De man kon hierna worden aangehouden.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -