donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Voetganger zwaargewond na aanrijding op N219 Zevenhuizen

- advertentie -

Zevenhuizen – Een voetganger is woensdagmorgen rond vijf uur zwaargewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. Het ongeluk gebeurde op de N219 tussen de A12 en Zevenhuizen, een plek waar voetgangers niet mogen komen.

De automobilist heeft de voetganger niet opgemerkt, er is geen verlichting en in de nacht is het er donker. De voetganger werd hard geraakt en raakte zwaargewond. Een traumateam kwam ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren, niet veel later is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een geruime tijd onderzoek verricht. De weg was vanwege het ongeval enkele uren afgesloten. Rond half acht mocht het verkeer weer gebruik maken van de N219.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -