zondag, december 5, 2021
4.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Bestuurder van grasmaaier gewond door aanrijding met personenbusje Vondelingenweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De bestuurder van een grasmaaier is donderdagmorgen gewond geraakt door een aanrijding met een busje voor personenvervoer. Het ongeluk gebeurde rond kwart over acht op de Vondelingenweg in Rotterdam. Door de aanrijding kantelde de grasmaaier.

Omdat niet bekend was of de bestuurder zelf uit het voertuig kon komen werd ook de brandweer gealarmeerd. De inzet van de brandweer bleef uiteindelijk bij hand-en-spandiensten. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Kevin Schenk

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -