Feyenoordsupporters steunen het elftal met vuurwerk buiten het stadion, toch 17 relschoppers aangehouden

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Fakkels en vuurpijlen worden door enkele honderden Feyenoord supporters ontstoken bij het Feyenoord Stadion in Rotterdam. De supporters willen op deze manier laten weten dat ze hun Feyenoord alsnog steunen, vanwege de coronamaatregelen mag er niet met publiek worden gespeeld.

De fans hebben zich verzameld langs de Olympiaweg. Vanwege de vele fakkels kleurt de omgeving rood van de rook. Ondertussen wordt er vuurwerk afgestoken. De politie is ter plaatse maar kijkt op ruime afstand toe.

- Advertisement -

Sfeer slaat om
Toen de meeste supporters waren vertrokken was er toch nog een groep wat zich begon te misdragen. Agenten wilden op het groepje afstappen toen zij de weg naar de teststraat blokkeerden. De politie werd vervolgens bekogeld met vuurwerk en fakkels. De Mobiele Eenheid dreef de groep uiteen, echter kwamen er ook aantal van hen tussen de bezoekers van de teststraat en de restaurants op het Cor Kieboomplein terecht.

Agenten wisten de situatie snel onder controle te krijgen en hielden zeventien relschoppers aan.

Fotografie: Marco Smits

- Advertisement -

Gerelateerd