zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Meisje (16) overleden na ongeluk Lochemseweg N346 Markelo

- advertentie -

Markelo – Een 16-jarige meisje is zondagmiddag rond kwart over vier overleden na een ernstig ongeluk op de Lochemseweg N346 in Markelo. Het meisje stak de weg over en werd geschept door een automobilist.

De hulpverleners rukten in grote getale uit, maar het mocht niet meer baten. Het meisje overleed alsnog aan haar verwondingen. De politie heeft de Lochemseweg in beide richtingen afgesloten. Agenten van de verkeersongevallen analyse doen onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -