Politie onderzoekt schietpartij Rembrandtstraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bewoners van de Rembrandtstraat in Rotterdam zijn zondagavond opgeschrikt door een bizarre schietpartij. Meerdere jongeren kregen het met elkaar aan de stok waarop er een zeer grote aantal schoten werd gelost, vermoedelijk door beide partijen, gewonden vielen er niet.

- Advertisement -

De politie heeft ter plekke twee verdachten aangehouden, hun betrokkenheid wordt onderzocht. De Rembrandtstraat werd tussen de Tollensstraat en de Jacob Catsstraat afgesloten. De vele kogels waren ingeslagen in de ruit van een woning, maar ook in twee geparkeerde auto’s.

De Forensische Opsporing heeft de hulzen en andere sporen veiliggesteld. Naar de toedracht van de schietpartij wordt onderzoek gedaan. Meer aanhoudingen zijn niet uitgesloten.

- Advertisement -

Gerelateerd