donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Vrouw raakt met auto te water Molendijk Simonshaven

- advertentie -

Simonshaven – Op de Molendijk in Simonshaven is afgelopen nacht rond 01.00 uur een auto te water geraakt. Voorbijgangers zagen de auto in de sloot liggen, maar de bestuurster was nergens te bekennen. De brandweer rukte met duikers uit om de sloot te doorzoeken.

Een opgeroepen traumateam kon al snel worden afgemeld. De bestuurster van de auto werd korte tijd later in een nabijgelegen boerderij gevonden. Ze bleek na het ongeval ernaartoe gelopen te zijn. Het ongeluk gebeurde vermoedelijk door een probleem met de auto. De vrouw was niet gewond en had niet gedronken.

Foto’s : Martijn de Bruijn

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -