Man (20) overleden na steekpartij Damsport Groningen

Date:

Deel bericht:

Groningen – Een 20-jarige man uit Groningen is zaterdagavond rond tien voor twaalf overleden na de gevolgen van een steekpartij. Het slachtoffer werd op de Damsport in Groningen in een woning neergestoken. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Een 21-jarige man uit Groningen is aangehouden als verdachte.

De politie kreeg even voor twaalf uur de melding van een ernstig geweldsincident in de woning. Toegesnelde hulpverleners bleken ter plekke niets meer te kunnen betekenen voor het slachtoffer. De verdachte werd in de omgeving aangetroffen, op straat is een groot mes aangetroffen.

- Advertisement -

De politie was zondagmorgen nog uitgebreid onderzoek aan het verrichten bij de woning. Een groot gedeelte was afgezet en forensisch medewerkers in witte pakken doen onderzoek in de woning.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jongetje (2) overleden na ongeluk op motorcrossbaan Kloosterweg Marum

Marum - In het Groningse Marum is zaterdagmiddag een jongetje van 2 jaar oud overleden, zijn vader raakte...

Politie doet onderzoek naar plofkraak bij juwelier Verlengde Hereweg Groningen

Groningen - Een juwelier aan de Verlengde Hereweg in Groningen is in de nacht van woensdag 29 op...

Aardbeving in provincie Groningen

Zeerijp - Vrijdagmiddag 1 april heeft er een aardbeving plaatsgevonden nabij de plaats Zeerijp (gemeente Eemsdelta). Dit meldt het...

Politie houdt vijf verdachten aan bankpasfraude

Rotterdam - De politie heeft vanmorgen vijf mensen aangehouden voor betrokkenheid bij bankhelpdeskfraude en witwassen. De aangehouden verdachten...