zondag, december 5, 2021
4.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Man (20) overleden na steekpartij Damsport Groningen

- advertentie -

Groningen – Een 20-jarige man uit Groningen is zaterdagavond rond tien voor twaalf overleden na de gevolgen van een steekpartij. Het slachtoffer werd op de Damsport in Groningen in een woning neergestoken. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Een 21-jarige man uit Groningen is aangehouden als verdachte.

De politie kreeg even voor twaalf uur de melding van een ernstig geweldsincident in de woning. Toegesnelde hulpverleners bleken ter plekke niets meer te kunnen betekenen voor het slachtoffer. De verdachte werd in de omgeving aangetroffen, op straat is een groot mes aangetroffen.

De politie was zondagmorgen nog uitgebreid onderzoek aan het verrichten bij de woning. Een groot gedeelte was afgezet en forensisch medewerkers in witte pakken doen onderzoek in de woning.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -