zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Client steekt medewerker neer, politie schiet verdachte neer De Hartelborgt Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Een client van de jeugdinrichting de Hartelborgt in Spijkenisse heeft maandagmiddag een medewerker neergestoken. Het slachtoffer werd door de verdachte twee keer met een scherp voorwerp gestoken. Terwijl agenten naar het slachtoffer wilden gaan blokkeerde de verdachte de weg, hij weigerde ondanks instructies het mes te laten vallen waarop een agent hem in zijn been schoot.

Zowel het slachtoffer als de verdachte zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Beiden waren aanspreekbaar, het is onbekend hoe ernstig het letsel is van de medewerker. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart.

Foto’s : Daniel Bosch

- Advertisement -
- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -