dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij op parkeerplaats Intratuin Zevenhuizen (video)

- advertentie -

Zevenhuizen – Op de parkeerplaats van de Intratuin aan de Bredeweg in Zevenhuizen heeft maandagmiddag mogelijk een schietpartij plaatsgevonden. Meerdere getuigen hoorden diverse knallen en vermoedelijk is daarna iemand op de vlucht geslagen. Op de parkeerplaats is een grote auto achtergelaten.

De politie heeft 15 bezoekers meegenomen naar het bureau voor verhoor. De Forensische Opsporing heeft urenlang onderzoek verricht bij een auto op de parkeerplaats. Een politietakel heeft erna het voertuig meegenomen.

later meer


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -