zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij op parkeerplaats Intratuin Zevenhuizen (video)

- advertentie -

Zevenhuizen – Op de parkeerplaats van de Intratuin aan de Bredeweg in Zevenhuizen heeft maandagmiddag mogelijk een schietpartij plaatsgevonden. Meerdere getuigen hoorden diverse knallen en vermoedelijk is daarna iemand op de vlucht geslagen. Op de parkeerplaats is een grote auto achtergelaten.

De politie heeft 15 bezoekers meegenomen naar het bureau voor verhoor. De Forensische Opsporing heeft urenlang onderzoek verricht bij een auto op de parkeerplaats. Een politietakel heeft erna het voertuig meegenomen.

later meer

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -