zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Brandweer haalt verward persoon uit brandende woning Soderblomplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan de Soderblomplaats in Rotterdam Ommoord heeft woensdagmorgen korte tijd brand gewoed. De brand ontstond in een woning op de eerste verdieping en ging gepaard met rookontwikkeling, de bewoner is in verwarde toestand door de brandweer uit de woning gehaald.

De brandweer had het vuur snel onder controle, de rook wordt doormiddel van ventilatie verdreven. Het is niet bekend of andere bewoners last gehad hebben van de rook. De politie en brandweer starten een brandonderzoek.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -