zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Verschillende ziekenhuizen richten landingsplaatsen voor vervoer coronapatiënten per helikopter

- advertentie -

Vanwege het toenemend aantal coronapatiënten wordt vanaf morgen weer een landingplaats voor helikopters ingericht bij het IJsselland Ziekenhuis.

Vorig jaar moesten tijdens de eerste coronagolf al meermaals patiënten overgeplaatst worden van het ene naar het andere ziekenhuis. Dit gebeurde met onder andere een speciaal ingerichte ambulancebus, maar ook met een ambulancehelikopter: de LifeLiner-05.

Bij het IJsselland Ziekenhuis zal een deel van het parkeerterrein worden afgezet om gebruiksklaar te maken als landingsplaats. Ook diverse andere ziekenhuis, zoals het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel maken zich klaar voor helikoptertransporten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -