Twee Rotterdammers aangehouden voor dodelijke schietpartij Schiltmanstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een 18-jarige en een 23-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachten voor betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij op maandagavond 11 oktober. Bij de schietpartij in de Schiltmanstraat in Rotterdam kwam de 20-jarige Ronchello om het leven.

De aanhoudingen ontstonden nadat het programma Opsporing Verzocht beelden had uitgezonden. Daaruit kwamen meerdere bruikbare tips naar voren, deze tips hebben geleid tot de aanhoudingen van de verdachten.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd op maandagavond gewelddadig beroofd bij een pinautomaat op de Putsebocht. Het slachtoffer kreeg klappen en zijn net gepinde geld werd buitgemaakt. De verdachten sloegen in een Skoda Fabia op de vlucht, de 20-jarige Ronchello besloot om met zijn vrienden er in de Volkswagen achteraan te gaan.  Er ontstond een achtervolging die in de Schiltmanstraat ten einde kwam, daar werd uiteindelijk het vuur geopend op de auto van de slachtoffers.

De 20-jarige Ronchello werd door een kogel getroffen en raakte zeer ernstig gewond. Ondanks het feit dat zijn vrienden hem in de eigen auto naar het Ikazia ziekenhuis brachten overleed hij vrijwel direct aan zijn verwondingen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...