donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Twee Rotterdammers aangehouden voor dodelijke schietpartij Schiltmanstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft een 18-jarige en een 23-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachten voor betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij op maandagavond 11 oktober. Bij de schietpartij in de Schiltmanstraat in Rotterdam kwam de 20-jarige Ronchello om het leven.

De aanhoudingen ontstonden nadat het programma Opsporing Verzocht beelden had uitgezonden. Daaruit kwamen meerdere bruikbare tips naar voren, deze tips hebben geleid tot de aanhoudingen van de verdachten.

Het slachtoffer werd op maandagavond gewelddadig beroofd bij een pinautomaat op de Putsebocht. Het slachtoffer kreeg klappen en zijn net gepinde geld werd buitgemaakt. De verdachten sloegen in een Skoda Fabia op de vlucht, de 20-jarige Ronchello besloot om met zijn vrienden er in de Volkswagen achteraan te gaan.  Er ontstond een achtervolging die in de Schiltmanstraat ten einde kwam, daar werd uiteindelijk het vuur geopend op de auto van de slachtoffers.

De 20-jarige Ronchello werd door een kogel getroffen en raakte zeer ernstig gewond. Ondanks het feit dat zijn vrienden hem in de eigen auto naar het Ikazia ziekenhuis brachten overleed hij vrijwel direct aan zijn verwondingen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -