zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Twee Rotterdammers mishandeld en bestolen van sieraden en auto Reling Barendrecht

- advertentie -

Barendrecht – Twee Rotterdammers zijn rond twaalf uur op een parkeerplaats aan de Reling in Barendrecht beroofd van sieraden en hun auto. De slachtoffers hadden met iemand afgesproken, die bleek echter kwade bedoelingen te hebben.

Twee donker geklede mannen stapten bij de slachtoffers in de automen bedreigden hen met een vuurwapen. Ook werden zij mishandeld door de mannen. Van het 23-jarige slachtoffer werden sieraden en de autosleutels afgepakt. De verdachten stalen daarna de auto, een Volkswagen bus en gingen ervandoor.

De politie heeft nog naar de auto en de verdachten gezocht, maar helaas niet meer teruggevonden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -