zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Auto valt 15 meter van talud, twee personen raken gewond Plaatweg Rotterdam-Botlek

- advertentie -

Rotterdam – Op de Plaatweg in de Botlek heeft vrijdagavond een bizar ongeval plaatsgevonden. Een auto reed door de vangrail en kwam vijftien meter lager op zijn kop op het wegdek terecht. Een man raakte zwaargewond en een vrouw lichtgewond.

De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse gekomen. De man en vrouw zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Er is een droneteam opgeroepen om te kijken of er nog meer slachtoffers in het voertuig hebben gezeten.

©Kevin Schenk

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -